V Pardubicích volili nové vedení odborů

V Pardubicích volili nové vedení odborů Empty V Pardubicích volili nové vedení odborů

Příspěvek  Ivan P. Thu Oct 01, 2009 1:42 pm

Odborová organizace Nezávislého odborového svazu pracovníků potravinářského průmyslu Obchodního domu Tesco Pardubice si v úterý 29. 9. 2009 na své výroční členské schůzi zvolilo nové vedení odborové organizace. Předsedkyní odborové organizace se jednohlasně stala opět Ivana Kašparová, jež ve svých nominacích jednou předběhne i Karla Gotta Laughing . Její oporou, a tedy místopředsedkyní se stala Monika Horáková, pro kterou hlasovali všichni přítomní účastníci, a jež byla rovněž pověřena spolu s předsedkyní i kolektivním vyjednáváním u společnosti Tesco Stores ČR a.s.

V Pardubicích volili nové vedení odborů S5000916

Tématem jednání členské základny byla mimo jiné i rozsáhlá debata o zhoršujících se podmínkách prodejen Tesco, nedostatku pracovníků i o stávkové pohotovosti. Zástupci se shodli, že není možné, aby prodejny Tesco plnily stanovené plány, aniž by měly zajištěný skutečně potřebný počet pracovníků a dostatek letákových položek. Došlo ke shodě, že není možné ustoupit od stávkové pohotovosti jen při planých slibech vedení společnosti, aniž by byly zajištěny chody jednotlivých provozoven dostatečným počtem zaměstnanců a potřebnými mzdovými náklady.