Společnost Tesco v rámci budování vztahů vzájemné důvěry uzavře prodejny na Štědrý den ve 14:00.

Příspěvek  Ivan P. za Wed Oct 21, 2009 4:07 pm

Společnost Tesco Stores ČR a.s. vyšla vstříc návrhu zástupců Nezávislých odborových organizací Tesco v rámci rozvinutí otevřeného sociálního dialogu a rozhodla se v letošním roce uzavřít prodejny na Štědrý den již ve 14:00 hodin. Stejně jako udělala v minulých dnech již první krok Rada nezávislých odborových organizací Tesco, přistoupila společnost Tesco k druhému kroku a věří, že postoj zaměstnavatele povede k vybudování vztahů vzájemné důvěry mezi vedením společnosti a zástupci odborových organizací.

Předseda Rady nezávislých odborů Tesco krok zaměstnavatele ocenil a poděkoval za lidský přístup k tak významnému dni rodiny, jakým Štědrý den bezpochyby je. „Tento postup zaměstnavatele považuji za velmi pozitivní krok a bude mít určitě vliv na další postup při našich následujících společných jednáních, které byly v souvislosti se stávkovou pohotovostí zahájeny. Každý pozitivní krok obou stran je krůčkem k uzavření sociálního smíru, a to je i náš společný cíl“.