stravování

Zobrazit informace o autorovi

Re: stravování

Příspěvek  NOT, poradna za Sun Sep 08, 2013 11:55 pm

babeta79 napsal:Dobrý den, mám dotaz týkající se stravování. V našem HM je dostupný Eurest, nicméně odborný i závodní lékař potvrdil nutnost speciální stravy, vzhledem k mé diagnóze, kterou není Eurest schopen zaručit. Mým personálním manažerem mi bylo sděleno, že na základě centrálního rozhodnutí je nemyslitelné mi poskytnoust stravenky. Kolektivní smlouva bod 6.6 odstavec 1 však tuto možnost nepopírá. Kde je pravda a na co mám ve skutečnosti nárok? Děkuji
Dobrý den,
musím konstatovat, že s touto situací jsme se doposud nesetkali, a tudíž ji neřešili. Nicméně je zcela logické, že je-li vyžadována speciální strava, jež nejsme schopni poskytnout, bude toto stravování nahrazeno stravovacími poukázkami. Stejně jako je tomu u zaměstnanců noční směny nebo na malých formátech, kde nejsme schopni zajistit stravování.
Váš dotaz prověříme a zajistíme řešení. Prosíme ale, abyste nám zaslala na mail posta@cz-not.eu bližší informace (jméno a provozovnu, případně potvrzení závodního lékaře apod.), abychom mohli tuto situaci bez odkladu řešit.
Děkujeme a hezký den
NOT, poradna

Adresa : Nezávislé odbory Tesco, Skandinávská 128/2, Brno 619 00

Zobrazit informace o autorovi http://www.cz-not.eu/