Radka Pekelská, ředitelka lidských zdrojů Tesco Stores ČR a.s. odchází

Radka Pekelská, ředitelka lidských zdrojů Tesco Stores ČR a.s. odchází

Příspěvek  Ivan P. za Wed Aug 05, 2009 8:41 am

Radka Pekelská odchází z pozice ředitelky lidských zdrojů

Radka Pekelská (36) se narodila ve východočeském Trutnově. Absolvovala studium na Katedře menežmentu, marketingu a logistiky na Dopravní fakultě a Ekonomicko-správní fakultě Univerzity v Pardubicích. Po ukončení studia pracovala v americké společnosti Babcock & Wilcox. Od roku 1998 působí ve společnosti Tesco Stores, kde začínala jako manažerka ve výcviku se zaměřením na práci v maloobchodě. Nejprve nastoupila na post manažerky lidských zdrojů obchodního domu Tesco v Hradci Králové a následně přešla na stejnou pozici v obchodním domě Tesco "Národní" v Praze. V roce 2001 se stala oblastní manažerkou lidských zdrojů pro obchodní domy v ČR a SR, a o rok později ředitelkou lidských zdrojů pro Tesco Stores ČR/SR. V roce 2003 se stala členem představenstva společnosti Tesco Stores. K jejím koníčkům patří četba, jóga, cestování, lyžování a golf. Ve volném čase se zajímá i o novinky z oblasti informačních technologií.

Po sedmi letech dnes končí v pozici ředitelky lidských zdrojů a odchází ze společnosti Tesco Stores. Podle sdělení vedení společnosti nyní bude před zahájením své nové kariery Radka cestovat. My přejeme do dalších let paní ředitelce mnoho úspěchů jak v pracovním životě, tak v životě osobním a za její spolupráci a čas strávený s odbory ji děkujeme.

Koordinační výbor nezávislých odborových organizací
při Tesco Stores ČR a.s.

Rada odborové organizace zaměstnanců