yvyšování platů
Strana 1 z 1
yvyšování platů
V současné době se podepisují nové platové výměry. Tesco se honosí tím,že zvýšilo platy o 3,5 procent. Není to pravda naše platy se pouze upravily a zvýšily se asi o 80 Kč. Je to směšné a výsměch zaměstnancům, při malém počtu zaměstnanců na jednotlivých úsecích, kteří odvádějí svou práci nad svoje možnosti. Heslo tesca je mlčet, nepřemýšlet, dělat a dělat a nejlépe zadarmo.
anonym- Anonymní
Re: yvyšování platů
Nechci se zastávat Tesca , ale já jsem v rámci možností s navýšením platu spokojená, a myslím si že tento rok se Tesco předalo a na určitých pozicích bylo i víc jak štědré.
Nicméně v celku plat je stále nízký a my na našem baráku jsme asi v nějaké pomyslné díře, protože nemáme ani nárok na regionální příplatek i když v pravo od nás asi 15 km ho mají a v levo o 10 km taky. Tak nevím kde je chyba
Nicméně v celku plat je stále nízký a my na našem baráku jsme asi v nějaké pomyslné díře, protože nemáme ani nárok na regionální příplatek i když v pravo od nás asi 15 km ho mají a v levo o 10 km taky. Tak nevím kde je chyba
123- Anonymní
Re: yvyšování platů
123 napsal:Nechci se zastávat Tesca , ale já jsem v rámci možností s navýšením platu spokojená, a myslím si že tento rok se Tesco předalo a na určitých pozicích bylo i víc jak štědré.
Ano, naprosto s Vámi souhlasíme, že regionální příplatky jsou postaveny na hlavu a navíce jsou diskriminačním prvkem v odměňování. V současné době se snažíme najít možné řešení celé problematiky zvané "Regionální příplatek". NOT jej osobně nepovažuje za dobrý, ale za systém a vyhodnocení, jež je postaveno na hlavu. Dle našeho názoru i dle znění platných ustanovení zákoníku práce náleží zaměstnanci za práci stejného druhu práce, stejné povahy a stejné obtížnosti (což jsou pokladní nebo prodavači v celé ČR) také stejná mzda.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: